Date

Nov 28 2020
Expired!

Time

3:00 pm - 7:00 pm

Ciklus radionica za žene “Susreti u krugu”

Drage žene,

ukoliko želite popraviti kvalitetu svakidašnjeg života, osnažiti svoju žensku stranu, postići unutarnju snagu, mir i ravnotežu i to kroz susret prvenstveno sa samom sobom, udruga „Kuća dijaloga“ poziva vas na petu radionicu iz ciklusa šest radionica za žene pod nazivom „SUSRETI U KRUGU“.

Peta radionica “Ravnoteža privatnog i poslovnog života (Work-Life Balance)” održat će se u subotu 28.11.2020. godine s početkom u 15:00 sati, na adresi Držićeva 10/V, Zagreb. Predviđeno trajanje radionice je do 19:00 sati.

Radionicu vode Slavena Cukrov Bezbradica i Vesna Ramljak, certificirane za vođenje Sistemskih strukturnih konstelacija, suosnivačice udruge Institut za sistemsku praksu – Kuća dijaloga i asistentice Branki Devčić na edukaciji konstelatora u SKOLA-i.

Na radionici, Slavena i Vesna pomoći će vam otkriti na koji način ste strukturirale vlastiti život, odnosno jesu li možda pojedini aspekti u vašem životu dominanti i troše vam životnu energiju, dok su drugi ostali zapostavljeni i traže vašu pažnju. Dobit ćete mogućnost uvida u nesvjesne dinamike koje djeluju unutar vas te koji resursi su vam potrebni za postizanje ravnoteže između poslovnog i privatnog života.

Metoda sistemskih strukturnih konstelacija omogućuje da u kratkom vremenu iz nove perspektive sagledate odabranu temu iz vlastitog života (brak, životno partnerstvo, roditeljstvo, vlastito mjesto u obitelji, društvu ili poslovnom okruženju, studij, financije, zdravlje, nedoumice oko životnih izbora i sl.), otkrijete mjesto neravnoteže te resurse i potencijalna nova rješenja usmjerena ka postizanju uravnoteženog života.

Konstelacije pomažu da razumijete, doživite i spoznate sebe u kontekstu cjeline te ostvarite kvalitetnu povezanost sa sobom, svojom obitelji i okolinom.

S obzirom da su voditeljice primjenjujući metodu sistemskih strukturnih konstelacija iskusile njezine neizmjerne dobrobiti u vlastitim životima, želja im je svojim stečenim znanjem i iskustvom pomoći i vama istražiti kako i zašto vam se nešto događa u životu te kako kroz promijenjenu percepciju postojećih životnih okolnosti naći resurse i ostvariti dobrobit.

Predstojeća radionica održat će se u manjoj grupi, u prostoru diskrecije, nadasve vodeći računa o uzajamnom poštivanju i uviđavnosti. Uz to, manje grupe omogućuju lakšu primjenu preporuka vezano za trenutnu zdravstvenu situaciju kod nas i u svijetu pa vas pozivamo da ponesete maske, a puno zraka, otvorenih prozora i dezinfekcijska sredstva ćemo osigurati mi.

Cijena predstojeće radionice je 300,00 kuna po osobi, a ukoliko želite pohađati svih šest radionica cijena radionice je 250,00 kuna.

Pozivamo vas da se, s povjerenjem javite na adresu elektroničke poštes.s.konstelacije@gmail.com za sve dodatne informacije vezane za predstojeće radionice, kao i za dogovore ako ste zainteresirane za postavljanje sistemskih strukturnih konstelacija izvan radionica, individualno ili u grupi.

Teme ciklusa svih šest radionica za žene „SUSRETI U KRUGU“:

1. Koja je dinamika mojih dijelova (fizičko tijelo, um, emocije i duh) – 19.9. 2020

2. Na kojem sam mjestu (odgovara li moje ponašanje mojoj dobi, jesam li na pravom mjestu u razvojnoj fazi u kojoj se nalazim) – 10.10.2020. i 18.10.2020.

3. Zatvaranje odnosa s bivšim partnerom (nema naprijed dok se ne otpusti prošlost) i odnos u prostoru s partnerom (bez laganja) – 24.10.2020.

4. Prijelazi granica (jesam li spremna) – 14.11.2020.

5. Ravnoteža privatnog i poslovnog života (Work-Life Balance) – 28.11.2020.

6. Odnos s pretkinjama (snaga iz prošlosti za budućnost) – 12.12.2020.

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies) za poboljšanje funkcionalnosti.