Date

Mar 20 2021
Expired!

Time

4:00 pm - 8:00 pm

Dijalog na više razina

Drage žene,

nakon što smo uspješno završili prvih šest radionica, idemo dalje u nove izazove. Zadovoljstvo nam je reći kako  „Kuća dijaloga“ nastavlja s novim radionicama ciklusa radionica za žene pod nazivom „SUSRETI U KRUGU“.

Prva radionica pod nazivom „Dijalog na više razina “ održat će se u subotu 20.3.2021. godine, s početkom u 16:00 sati, na adresi Držićeva 10/V, Zagreb. Predviđeno trajanje radionice je do 20:00 sati.

Želimo ići u dubinu i omogućiti vam da primite pomoć u rješavanju određenog životnog problema ili situacije koju ne možete riješiti same. Zato sjednite i dobro razmislite, jer ćete odgovore dobiti i od vaše duše i od esencije duše i sa samog izvora života pa smo uvjerene da će vam ova radionica donijeti odgovore i pomoć u važnim životnim pitanjima.

Radionicu vode Slavena Cukrov Bezbradica i Vesna Ramljak, certificirane za vođenje Sistemskih strukturnih konstelacija, članice udruge Instituta za sistemsku praksu – Kuća dijaloga i asistentice Branki Devčić na edukaciji konstelatora u SKOLA-i.

S obzirom da su voditeljice primjenjujući metodu sistemskih strukturnih konstelacija iskusile njezine neizmjerne dobrobiti u vlastitim životima, želja im je svojim stečenim znanjem i iskustvom pomoći i vama istražiti  kako i zašto vam se nešto događa u životu te kako kroz promijenjenu percepciju postojećih životnih okolnosti naći resurse i ostvariti dobrobit.

Predstojeća radionica održat će se u manjoj grupi, u prostoru diskrecije, nadasve vodeći računa o uzajamnom poštivanju.Uz to, manje grupe omogućuju lakšu primjenu preporuka vezano za trenutnu zdravstvenu situaciju kod nas i u svijetu pa vas pozivamo da uzmete maske, a puno zraka, otvorenih prozora i dezinfekcijska sredstva ćemo osigurati mi.

Cijena radionice je 400,00 kuna.

Pozivamo vas da se, s povjerenjem javite na adresu elektroničke pošte: s.s.konstelacije@gmail.com za sve dodatne informacije vezane za predstojeće radionice, kao i za daljnje dogovore, ako ste zainteresirane za postavljanje sistemskih strukturnih konstelacija,individualno ili u grupi.

Veselimo se zajedničkom druženju u ženskom krugu.

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies) za poboljšanje funkcionalnosti.