Date

Mar 13 2021
Expired!

Time

4:00 pm - 8:00 pm

Koja je dinamika mojih dijelova (fizičko tijelo, um, emocije i duh)

Drage žene,

ukoliko želite popraviti kvalitetu svakidašnjeg života, osnažiti svoju žensku stranu, postići unutarnju snagu, mir i ravnotežu i to kroz susret prvenstveno sa samom sobom, „Kuća dijaloga“ poziva vas na prvu radionicu ponovljenog ciklusa radionica za žene pod nazivom „SUSRETI U KRUGU“.

Prva radionica pod nazivom „Koja je dinamika mojih dijelova (fizičko tijelo, um, emocije i duh)“ održat će se u subotu 13.3.2021. godine, s početkom u 16:00 sati, na adresi Držićeva 10/V, Zagreb. Predviđeno trajanje radionice je do 20:00 sati.

Radionicu vode Slavena Cukrov Bezbradica i Vesna Ramljak, certificirane za vođenje Sistemskih strukturnih konstelacija, članice udruge Instituta za sistemsku praksu – Kuća dijaloga i asistentice Branki Devčić na edukaciji konstelatora u SKOLA-i.

Na radionici, Slavena i Vesna pomoći će vam približiti vaše fizičko, mentalno, emotivno i duhovno tijelo kako biste vidjele kakva je dinamika među njima, poznaju li se, jesu li uravnotežena, žele li raditi zajedno, što ih sprječava ili što im može pomoći da se povežu.

S obzirom da su voditeljice primjenjujući metodu sistemskih strukturnih konstelacija iskusile njezine neizmjerne dobrobiti u vlastitim životima, želja im je svojim stečenim znanjem i iskustvom pomoći i vama istražiti  kako i zašto vam se nešto događa u životu te kako kroz promijenjenu percepciju postojećih životnih okolnosti naći resurse i ostvariti dobrobit.

Predstojeća radionica održat će se u manjoj grupi, u prostoru diskrecije, nadasve vodeći računa o uzajamnom poštivanju.Uz to, manje grupe omogućuju lakšu primjenu preporuka vezano za trenutnu zdravstvenu situaciju kod nas i u svijetu pa vas pozivamo da uzmete maske, a puno zraka, otvorenih prozora i dezinfekcijska sredstva ćemo osigurati mi.

Napominjemo kako, u ponovljenom ciklusu radionica za žene „SUSRETI U KRUGU“, planiramo održati još i radionice na sljedeće teme:

  •     Na kojem sam mjestu (odgovara li moje ponašanje mojoj dobi, jesam li na pravom mjestu u razvojnoj fazi u kojoj se nalazim)
  •   Zatvaranje odnosa s bivšim partnerom (nema naprijed dok se ne otpusti prošlost) i odnos u prostoru s partnerom (bez laganja)
  • Odnos s pretkinjama (snaga iz prošlosti za budućnost)

Cijena pojedinačne radionice je 400,00 kuna.

Pozivamo vas da se, s povjerenjem javite na adresu elektroničke pošte: s.s.konstelacije@gmail.com za sve dodatne informacije vezane za predstojeće radionice, kao i za daljnje dogovore, ako ste zainteresirane za postavljanje sistemskih strukturnih konstelacija,individualno ili u grupi.

Veselimo se zajedničkom druženju u ženskom krugu.

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies) za poboljšanje funkcionalnosti.