Konstelacijska radionica – Put do vlastitog središta – 2. – 8.10.2023.

I ove godine organiziramo tematsku konstelacijsku radionicu.

Radionica „Put do vlastitog središta“ održat će se na otočiću Galevcu (Školjiću) uz obalu otoka Ugljana, od 2. do 8.10.2023. godine.

Smještaj je i ove godine osiguran u prostorijama franjevačkog samostana Svetog Pavla Pustinjaka.

Radionicu vodi Vesna Ramljak (asistentica i kovoditeljica u edukaciji sistemskih konstelacija SKOLA, koju je strukturirala i vodi dr.sc. Branka Devčić), a bit će uključeni likovni elementi kao dio art terapije i kao priprema za konstelacijski rad. Za likovni dio zadužena je i ove godine Helena Ramljak, akademska slikarica s dugim stažem vođenja likovnih radionica.

Radionica se bazira na hodu kroz labirint prema neograničenom rastu iz našeg središta, najbolje prikazanom kroz Fibonnacijev niz, kao beskonačnu spiralu rasta. Ono što ćemo raditi kroz konstelacije jest povezivanje sa svojim središtem kroz susrete s našim dijelovima koji žive u tami,  razbacani po putu do središta. Kad ih upoznamo i damo im mjesto, od izvora straha i nesigurnosti pretvaraju se u podržavajuće resurse i mi krećemo dalje osnaženi i jači.

U vremenima u kojima živimo, od najveće važnosti je baš povezivanje sa sobom u svrhu uključivanja uspavane navigacije koja nas treba voditi kroz život (mi sebe, a ne drugi nas).

Kako bi sve učinili dinamičnijim, uključili smo elemente art terapije i likovne sadržaje lako dostupne svim polaznicima, jer se temelje na utjecaju boja na nas i naš odabir pojedinih boja s kojima ćemo raditi, što sve ostavlja trag, iznutra prema vani.

Radimo u manjoj grupi i u intimnom okružju kako bi osigurali najbolje rezultate.

 

Ostala su još 2 slobodna mjesta pa požurite ukoliko osjećate da čekaju vas!

Prijave i dodatne informacije: vesna.ram@gmail.com

Date

02 - 08 lis 2023
Expired!

Time

8:00 - 18:00
Category

Organizer

Vesna Ramljak
Email
s.s.konstelacije@gmail.com